Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Όπως έχει χαμηλή hitpoints , η Μάγισσα συνιστάται ως ένα στράτευμα υποστήριξη , και θα πρέπει να τοποθετείται κοντά στο πίσω μέρος της επίθεσης . Μην Μάγισσες της ομάδας μαζί ή ένα κονίαμα μπορεί να εξαλείψει όλα έξω . Η μάγισσα έχει το ίδιο εύρος ως τοξότης ή Wizard. Πλέον σκελετούς της μάγισσας είναι καλές δεξαμενές για να προσελκύσουν την προσοχή των κτιρίων άμυνας .
Drop ένα ζευγάρι των γιγάντων , όπως περισπασμούς , με λίγα Breakers Wall λίγο μετά . Στη συνέχεια, προσθέστε 1-3 Μάγισσες και θα αναπαράγονται σκελετούς για να βοηθήσει τους Γίγαντες . Όταν οι Γίγαντες και Μάγισσες ολοκληρώσετε την καταστροφή των άμυνες , πτώση 1-4 επιπλέον Breakers Wall ( ανάλογα με το επίπεδο ), μαζί με 1-4 μάγισσες και γίγαντες .
Σκελετοί της μάγισσας μπορεί να βοηθήσει τους Γίγαντες να καταστρέψει τα κτίρια .
Σκελετοί της μάγισσας μπορεί να ξεπεράσουν εύκολα την άμυνα , αν και splash - καταστρέφοντας κτίρια ( κονιάματα και Πύργοι Οδηγός ) μπορεί να τους εξαφανίσουν τόσο εύκολα όσο μπορεί να αυξηθεί .
Αν έχετε αρκετά ισχυρή Ξόρκια Lightning , να πάρουν ένα ή δύο Κονιάματα κατά την έναρξη της επιδρομής . Αυτό θα μειώσει κατά πολύ splash ικανότητα της βάσης βλάβη . Περισσότερα σκελετοί στη συνέχεια θα μείνει ζωντανός περισσότερο ενεργεί ως μια απόσπαση της προσοχής για την υπεράσπιση και θα αφήσει ισχυρότερη στρατεύματά σας να φροντίσει τα υπόλοιπα.
Αν δείτε μια μάγισσα για την άμυνα , ένα ενιαίο Spell Lightning είναι μια βολική λύση για να αποφευχθεί κύμα μετά το κύμα των σκελετών συνεχώς αποσπούν την προσοχή προσβλητικό στρατεύματά σας .
αμυντική στρατηγική
Όταν χρησιμοποιείτε Μάγισσες , ως μέρος του συμπληρώματος Κάστρο Clan σας, τοποθετήστε το Κάστρο Clan πίσω από τους τοίχους για να την προστατεύσει από το να συρθεί έξω και σκότωσε εύκολα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου