Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Η εμφάνιση του Goblin είναι ότι από ένα μικρό , πράσινο πλάσμα με μεγάλα μυτερά αυτιά , κόκκινα μάτια με πράσινο μαθητές και μια κόκκινη μύτη μύτη . Goblins φορούν καφέ παντελόνι και τα παπούτσια . Έχουν επίσης ένα μεγάλο σάκο , δήθεν για τη μεταφορά πόρων που έχουν κλαπεί από τον εχθρό σου .
Το Goblin είναι η ταχύτερη μονάδα εδάφους στο παιχνίδι . Ο πρώτος στόχος τους είναι Resource κτίρια , καθιστώντας την ιδανική για την ανάπτυξη στρατευμάτων , αν η κύρια ανησυχία σας από μια επιδρομή είναι η συλλογή πόρων.
Goblins αντιμετωπίσουν διπλή ζημία σε κτίρια των πόρων ( Gold Mines , Συλλέκτες Elixir και αποθήκες για το καθένα) . Αυτό σημαίνει ότι ασχολούνται περισσότερο από δύο φορές τόσο καταστροφικές συνέπειες όσο βάρβαροι και τρεις φορές όσο Τοξότες σε αυτούς τους τύπους κτιρίων . Η off trade είναι σχετικά χαμηλή για την υγεία , το οποίο είναι υψηλότερο από ό, τι ένας τοξότης , αλλά μικρότερη από ό, τι ένα βάρβαρος .
Επειδή η φύση του χαρακτήρα είναι να επιτεθεί κτίρια πόρων Πρώτα ( αγνοώντας όλες τις άμυνες ) αυτά μπορεί να είναι ευάλωτα σε επιθέσεις και δεν πρέπει να αναπτυχθεί χωρίς ένα άλλο τύπο στρατευμάτων (όπως η Giant ) για την υποστήριξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου