Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Ο βάρβαρος βασιλιάς είναι ουσιαστικά ένα μεγαλύτερο, πιο ισχυρό βάρβαρος. Είναι αυτόματα κληθεί μία φορά ο βάρβαρος βασιλιάς Βωμός κατασκευάζεται, το οποίο κοστίζει 10.000 Σκούρο Elixir.
Ο βάρβαρος βασιλιάς είναι ένα αθάνατο μονάδα, οπότε έχει μόνο να κληθεί μία φορά. Ωστόσο, αν έχει τραυματιστεί ή να πέσει στη μάχη, θα πρέπει αναγέννηση της υγείας του από τον ύπνο για ένα χρονικό διάστημα προτού να μπορέσει να χρησιμοποιηθεί ξανά. Αν επιτεθούν σε ένα χωριό, ενώ βάρβαρος βασιλιάς του εξακολουθεί να είναι αναγέννηση, ο Βωμός θα είναι άδειο.
Το ποσό του χρόνου κοιμάται να αναγεννηθούν είναι ευθέως ανάλογη προς την υγεία του έχει απομείνει στο τέλος της μάχης. Αν δεν έχει υποστεί ζημιά (ή είναι πλήρως επουλωθεί πριν από τη μάχη τελειώνει), τότε είναι έτοιμος να πολεμήσει αμέσως? Ωστόσο, αν πέσει στη μάχη ή είναι τραυματίες, τότε θα πρέπει να κοιμούνται για κάποιο χρονικό διάστημα για να αναγεννηθούν.
Όσο περισσότερο ο βάρβαρος βασιλιάς αναβαθμίζεται, τόσο περισσότερος χρόνος θα χρειαστεί για να αναγεννηθεί πλήρως την υγεία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου