Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013


Το Spell Πάγωμα χρησιμοποιείται για να απενεργοποιήσετε προσωρινά άμυνες και / ή επίγεια στρατεύματα από το Κάστρο Clan εχθρό μέσα σε μια μικρή ακτίνα. Μέχρι να τελειώσει τη διάρκεια του ξόρκι, οι μονάδες που επηρεάστηκαν εχθρός ούτε θα κινηθούν ούτε να επιτεθεί.
Εχθρικά στρατεύματα που δεν βρίσκονται εντός της ακτίνας, όταν το ξόρκι είναι cast δεν επηρεάζονται από τη Spell Freeze, ακόμα κι αν κινούνται στο χώρο της δράση, ενώ είναι ακόμα ενεργός.
Η Spell Freeze είναι σήμερα η τελική ξόρκι ξεκλειδωθεί στο εργοστάσιο Spell.
Στο μέγιστο επίπεδό της, είναι σήμερα το πιο ακριβό ξόρκι στ
ο παιχνίδι.
Για να μας βοηθήσει να εξετάσουμε πώς λειτουργεί αυτό το ξόρκι, Supercell δημοσιεύτηκε ένα βίντεο teaser για τους Clash της σελίδας Clans Facebook: Μετάβαση Spell Βίντεο
Το επίπεδο 1 Jump Spell επιτρέπει σε όλα τα στρατεύματα και Ήρωες να πηδήσει Τείχη.
Αναβάθμιση τα μάγια στο επίπεδο 2 θα διπλασιάσει τη διάρκειά της στο πεδίο της μάχης.
Η Spell Lightning είναι το πρώτο ξόρκι ξεκλείδωσε το εργοστάσιο Spell, και ξεκλειδώνει αυτόματα μόλις το εργοστάσιο Spell έχει τελειώσει την κατασκευή.
Όταν αυτό το ξόρκι χρησιμοποιείται μια σειρά από κεραυνούς πτώση από το «ουρανό», καταστρέφοντας όλα τα κτίρια και τα στρατεύματα του εχθρού τυχαία (αλλά μέσα σε έναν κύκλο από 3,5 πλακάκια σε ακτίνα). Η μεγαλύτερη ζημιά γίνεται στην περιοχή όπου το ξόρκι πέσει.

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Ο Οδηγός είναι ένα μαγικό μονάδα που φοράει ένα μανδύα με κουκούλα, μια δερμάτινη ζώνη με χρυσή αγκράφα και ασορτί μπότες.
Ο Οδηγός είναι πολύ παρόμοιο με το Archer στο ότι χρησιμοποιεί ένα κυμαίνονταν επίθεση και μπορεί να πυροβολήσει πάνω από τους τοίχους. Ρίχνει πύρινες σφαίρες που κάνουν υψηλή ζημιά, αλλά απαιτεί στήριξη, όπως ο ίδιος έχει σχετικά χαμηλά σημεία που επλήγησαν και μπορεί εύκολα να σκοτωθεί από το σημείο άμυνες. Wizards χρησιμοποιούνται συνήθως σε μεγάλες ομάδες για την υποστήριξη πυρκαγιάς ή σαν πολλαπλασιαστή ισχύος (παρόμοιο με τοξοτών), αλλά μπορούν επίσης να είναι αποτελεσματικά σε μικρότερους αριθμούς, ειδικά σε χαμηλότερα επίπεδα.

Γκόλεμ είναι εξαιρετικά ισχυρές μονάδες καταβαραθρώνονται ότι, λόγω θανάτου, χωρίζεται σε δύο μικρότερες Golems που συνεχίζουν να κάνουν ζημιά.
Τόσο Γκόλεμ και Golemites κάνουν ζημιά splash, παρόμοια με Μπαλόνια, όταν καταστράφηκαν.
Golems άμυνες στόχο πρώτα, σαν γίγαντες, οι αναβάτες Hog και Μπαλόνια.
Όπως έχει χαμηλή hitpoints , η Μάγισσα συνιστάται ως ένα στράτευμα υποστήριξη , και θα πρέπει να τοποθετείται κοντά στο πίσω μέρος της επίθεσης . Μην Μάγισσες της ομάδας μαζί ή ένα κονίαμα μπορεί να εξαλείψει όλα έξω . Η μάγισσα έχει το ίδιο εύρος ως τοξότης ή Wizard. Πλέον σκελετούς της μάγισσας είναι καλές δεξαμενές για να προσελκύσουν την προσοχή των κτιρίων άμυνας .
Drop ένα ζευγάρι των γιγάντων , όπως περισπασμούς , με λίγα Breakers Wall λίγο μετά . Στη συνέχεια, προσθέστε 1-3 Μάγισσες και θα αναπαράγονται σκελετούς για να βοηθήσει τους Γίγαντες . Όταν οι Γίγαντες και Μάγισσες ολοκληρώσετε την καταστροφή των άμυνες , πτώση 1-4 επιπλέον Breakers Wall ( ανάλογα με το επίπεδο ), μαζί με 1-4 μάγισσες και γίγαντες .
Σκελετοί της μάγισσας μπορεί να βοηθήσει τους Γίγαντες να καταστρέψει τα κτίρια .
Σκελετοί της μάγισσας μπορεί να ξεπεράσουν εύκολα την άμυνα , αν και splash - καταστρέφοντας κτίρια ( κονιάματα και Πύργοι Οδηγός ) μπορεί να τους εξαφανίσουν τόσο εύκολα όσο μπορεί να αυξηθεί .
Αν έχετε αρκετά ισχυρή Ξόρκια Lightning , να πάρουν ένα ή δύο Κονιάματα κατά την έναρξη της επιδρομής . Αυτό θα μειώσει κατά πολύ splash ικανότητα της βάσης βλάβη . Περισσότερα σκελετοί στη συνέχεια θα μείνει ζωντανός περισσότερο ενεργεί ως μια απόσπαση της προσοχής για την υπεράσπιση και θα αφήσει ισχυρότερη στρατεύματά σας να φροντίσει τα υπόλοιπα.
Αν δείτε μια μάγισσα για την άμυνα , ένα ενιαίο Spell Lightning είναι μια βολική λύση για να αποφευχθεί κύμα μετά το κύμα των σκελετών συνεχώς αποσπούν την προσοχή προσβλητικό στρατεύματά σας .
αμυντική στρατηγική
Όταν χρησιμοποιείτε Μάγισσες , ως μέρος του συμπληρώματος Κάστρο Clan σας, τοποθετήστε το Κάστρο Clan πίσω από τους τοίχους για να την προστατεύσει από το να συρθεί έξω και σκότωσε εύκολα .
Ο Δράκος είναι ένα φοβερό πετώντας μονάδα και είναι σε θέση να τρομοκρατήσουν τόσο έδαφος και αεροπορικές μονάδες. Σε αντίθεση με το μπαλόνι, ο Δράκος έχει τόσο κυμάνθηκε και ζημιές splash, όπως και τον Οδηγό.
Επίσης, σε αντίθεση με το μπαλόνι ο Δράκος δεν στοχεύουν σε ένα συγκεκριμένο κτίριο για να επιτεθεί? Στοχεύει ό, τι είναι πλησιέστερο.
Ένας δράκος κάνει μικρής εμβέλειας ζημιά splash όταν επιτίθεται. Αυτό μπορεί μόνο να παρατηρήσει όταν χρησιμοποιείται εναντίον Clan στρατεύματα τείχη του κάστρου και.
Το PEKKA είναι η τελευταία στρατευμάτων να ξεκλειδωθεί στο πρότυπο Στρατώνες. Έχει την ισχυρότερη θωράκιση οποιουδήποτε από τα ελιξίριο με βάση στρατευμάτων, και την υψηλότερη ζημιά οποιουδήποτε κανονικής μονάδας στο παιχνίδι. Ωστόσο, είναι επίσης το πιο ακριβό στρατευμάτων απ 'όλα, και έχει το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα της κατάρτισης.
Έχει μοβ αιχμές κρυστάλλου αυξάνεται από την πλευρά του κεφαλιού της, και φέρει ένα σπαθί.
Η PEKKA λαμβάνει διπλή ζημιά από Hidden Τέσλα, λόγω της αγωγιμότητας του πανοπλία της, αλλά Ξόρκια Lightning δεν κάνουν διπλή ζημιά για PEKKA
Η Archer Queen είναι βασικά μια πιο ισχυρή, πιο ισχυρή έκδοση του Archer. Είναι αυτόματα κληθεί μία φορά η Archer Queen Βωμός κατασκευάζεται, το οποίο κοστίζει 40.000 Σκούρο Elixir.
Η Archer Queen είναι ένα αθάνατο μονάδα, κι έτσι έχει μόνο να κληθεί μία φορά. Ωστόσο, αν έχει τραυματιστεί ή «πέφτει» στη μάχη, αυτή πρέπει να αναγέννηση της υγείας της με τον ύπνο για ένα διάστημα πριν από αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά. Αν επιτεθούν σε ένα χωριό, ενώ Archer Βασίλισσα του εξακολουθεί να είναι αναγέννηση, ο Βωμός θα είναι άδειο.
Το ποσό του χρόνου κοιμάται να αναγεννηθούν είναι ευθέως ανάλογη προς την υγεία που έχει απομείνει στο τέλος της μάχης. Έτσι, αν δεν είναι κατεστραμμένο τότε είναι έτοιμος να πολεμήσει αμέσως? Ωστόσο, αν πέσει στη μάχη ή ακόμα και παίρνει το χτύπημα, τότε θα πρέπει να κοιμούνται για κάποιο χρονικό διάστημα για να αναγεννηθούν.
Όσο περισσότερο η Archer Queen αναβαθμίζεται, τόσο περισσότερος χρόνος θα χρειαστεί για να αναγεννηθεί πλήρως την υγεία της.
Ο βάρβαρος βασιλιάς είναι ουσιαστικά ένα μεγαλύτερο, πιο ισχυρό βάρβαρος. Είναι αυτόματα κληθεί μία φορά ο βάρβαρος βασιλιάς Βωμός κατασκευάζεται, το οποίο κοστίζει 10.000 Σκούρο Elixir.
Ο βάρβαρος βασιλιάς είναι ένα αθάνατο μονάδα, οπότε έχει μόνο να κληθεί μία φορά. Ωστόσο, αν έχει τραυματιστεί ή να πέσει στη μάχη, θα πρέπει αναγέννηση της υγείας του από τον ύπνο για ένα χρονικό διάστημα προτού να μπορέσει να χρησιμοποιηθεί ξανά. Αν επιτεθούν σε ένα χωριό, ενώ βάρβαρος βασιλιάς του εξακολουθεί να είναι αναγέννηση, ο Βωμός θα είναι άδειο.
Το ποσό του χρόνου κοιμάται να αναγεννηθούν είναι ευθέως ανάλογη προς την υγεία του έχει απομείνει στο τέλος της μάχης. Αν δεν έχει υποστεί ζημιά (ή είναι πλήρως επουλωθεί πριν από τη μάχη τελειώνει), τότε είναι έτοιμος να πολεμήσει αμέσως? Ωστόσο, αν πέσει στη μάχη ή είναι τραυματίες, τότε θα πρέπει να κοιμούνται για κάποιο χρονικό διάστημα για να αναγεννηθούν.
Όσο περισσότερο ο βάρβαρος βασιλιάς αναβαθμίζεται, τόσο περισσότερος χρόνος θα χρειαστεί για να αναγεννηθεί πλήρως την υγεία του.
Η εμφάνιση του Goblin είναι ότι από ένα μικρό , πράσινο πλάσμα με μεγάλα μυτερά αυτιά , κόκκινα μάτια με πράσινο μαθητές και μια κόκκινη μύτη μύτη . Goblins φορούν καφέ παντελόνι και τα παπούτσια . Έχουν επίσης ένα μεγάλο σάκο , δήθεν για τη μεταφορά πόρων που έχουν κλαπεί από τον εχθρό σου .
Το Goblin είναι η ταχύτερη μονάδα εδάφους στο παιχνίδι . Ο πρώτος στόχος τους είναι Resource κτίρια , καθιστώντας την ιδανική για την ανάπτυξη στρατευμάτων , αν η κύρια ανησυχία σας από μια επιδρομή είναι η συλλογή πόρων.
Goblins αντιμετωπίσουν διπλή ζημία σε κτίρια των πόρων ( Gold Mines , Συλλέκτες Elixir και αποθήκες για το καθένα) . Αυτό σημαίνει ότι ασχολούνται περισσότερο από δύο φορές τόσο καταστροφικές συνέπειες όσο βάρβαροι και τρεις φορές όσο Τοξότες σε αυτούς τους τύπους κτιρίων . Η off trade είναι σχετικά χαμηλή για την υγεία , το οποίο είναι υψηλότερο από ό, τι ένας τοξότης , αλλά μικρότερη από ό, τι ένα βάρβαρος .
Επειδή η φύση του χαρακτήρα είναι να επιτεθεί κτίρια πόρων Πρώτα ( αγνοώντας όλες τις άμυνες ) αυτά μπορεί να είναι ευάλωτα σε επιθέσεις και δεν πρέπει να αναπτυχθεί χωρίς ένα άλλο τύπο στρατευμάτων (όπως η Giant ) για την υποστήριξη.
Γίγαντες είναι μεγάλα Στρατεύματα σε θέση να λαμβάνει τεράστια ζημιά, αλλά ασχολούνται πολύ μικρή ζημιά σε σχέση με το μέγεθος του χώρου στέγασης που χρειάζονται. Στοχεύουν κυρίως άμυνες, έτσι ώστε σε μια μεγάλη ομάδα που μπορεί να είναι πολύ ισχυρή σε παράλυση ένα χωριό. Λόγω της υψηλής της υγείας τους, οι παίκτες αναπτύσσουν συνήθως τα πρώτα, προκειμένου να προστατεύσει τα άλλα ασθενέστερα αλλά πιο επιθετικά στρατεύματα από άμυνες.